Bøger fra forlaget Lotte Kjær

Alle titlerne fra forlaget kan købes her og rundt om i hele landet.

Hvis du gerne vil forhandle mine strikkebøger, skal du sende en mail til mig med dit CVR-nummer.

Så kontakter jeg dig med nærmere oplysninger.

 

Books from the publishing house Lotte Kjær.


LOTTE KJÆR
SLIP MASKERNE LØS

PRIS: 100 DKK + FORSENDELSE

Bogens omdrejningspunkt er, at forme strik med løbemasker. Mange af modellerne har flere anvendelses muligheder. Opskrifterne i bogen er enkle og overskuelige, så selv nybegyndere frygtløs kan kaste sig ud i strikningens fantastiske univers.

LOTTE KJÆR
STRIKVÆRK

PRIS: 100 DKK + FORSENDELSE

Bogen er en god blanding af løbemasker, små teknikker, lækre garner og modeller der kan vendes op og ned og derved give mange nye anvendelses muligheder. Inspireret af min opvækst i vesthimmerland ender alle modellernes navne på værk og til at binde det hele sammen har min barndomsveninde Lene Bækhøj skrevet små tidsbilleder til hver model.

LOTTE KJÆR
HOVEDTØJ

PRIS: 100 DKK + FORSENDELSE

En lille praktisk strikkebog med huer som emne. Med udgangspunkt i det samme grundmønster giver jeg mit bud på 19 huer, meget forskellige i udseende og kvalitet. Huerne er til begge køn og kan bruges af mange aldre og formål, også når ørene bliver kolde.

Jeg strikker min hue, som jeg vil....

LOTTE KJÆR
PROCES, PRODUKT,PERFORMANCE

PRIS: 200 DKK + FORSENDELSE

Lotte Kjær viser gennem sin nyeste strikkebog, at der med én enkel ramme kan skabes utallige strikkemodeller. Strikkebogens opskrifter anvender samme teknik, men processen varieres, gentages og sammensættes på kryds og tværs. Kombinationerne føder nye individuelle udtryk og modeller.