Handelsbetingelser

Forsendelse

Jeg bestræber mig på at sende din ordre af sted hurtigst muligt, normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. I forbindelse med ferier og helligdage forventes forsendelsestiden at være længere.

Forsendelse i Danmark med GLS til nærmeste Pakkeshop: koster DKK 50,-.
Ved forsendelse af nålebremser og opslagskamme er forsendelsen DKK 80,-.
Forsendelse til udland med PostNord. 

EU lande
Sverige DKK 80,-.
Grækenland DKK 412,50.
Andre EU lande DKK 100,-.

Lande udenfor EU 
Færøerne DKK 250,-.
Island og Schweiz DKK 370,-.
Grønland DKK 230,-.
Norge DKK 300,-. 
USA og Canada DKK 330,-.

Andre lande udenfor EU som ikke er nævnt ovenfor
DKK 300,-.

 

Levering

For at yde den bedste service og sikkerhed for mine kunder, har jeg valgt at sende alle mine ordre afsted som pakkepost med GLS. Pakken sendes uden omdeling, men til nærmeste GLS pakkeshop, på den i ordren angivende adresse. Det holder fragtprisen nede.

Ønskes ordren sendt som brevpost med PostNord, så kontakt lk@lottekjaerdesign.dk.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb efter varemodtagelse.

Hvis du ønsker at benytte fortrydelsesretten, skal varerne og en kopi af ordrebekræftelsen sendes til:
Lotte Kjær Design, Harrestrupvej 55, 7500 Holstebro. Du er også velkommen til at returnere varen på mit værksted personligt.

Du kan også bruge fortrydelsesretten ved at nægte at modtage varen.

 

Returvarer

Du er velkommen til at returnere dit køb. Du skal returnere det inden 14 dage fra modtagelsesdagen. Returvarerne skal være i original emballage. 
Så snart jeg har modtaget varerne og de har undergået en kvalitetskontrol, vil pengene blive krediteret til din konto/kreditkort.

Du er selv ansvarlig for retur-omkostningerne med mindre du returnerer pga. beskadigelse under transporten.

Hvis du returnerer dit køb pga. en transport skade, skal du returnere det senest to dage fra modtagelsesdagen.

 

Betalingsprocedure

Jeg accepterer følgende kreditkort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard. Vi opkræver ikke transaktionsgebyr. Beløbet vil ikke blive trukket fra dit kort førend varerne er afsendt.

 

Skat/moms

Alle priser er opgivet i DKK og en 25% momsafgift er inkluderet, medmindre pakken sendes udenfor EU.

Hvis din ordre er placeret fra et ikke europæisk land, vil du muligvis blive opkrævet toldafgifter i modtagerlandet. Fragtmanden kontakter dig i tilfælde af ekstra betaling eller toldgodkendelse. Dette kan forsinke leveringen. Vær venligst opmærksom på at det er dit ansvar at betale disse ekstra afgifter. 

Lotte Kjær design er ikke ansvarlig for toldafgifter, eller for andre former for gebyrer, opkrævet ved pakkens destinationssted.

 

Jura

Jeg følger retningslinjerne fastsat af Dansk Lov. Enhver form for juridisk tvist vil blive behandlet i henhold til den danske lovgivning på området.

 

Fortrolighedspolitik

For at jeg kan ekspedere din bestilling er det nødvendigt at jeg har følgende oplysninger: Navn, adresse og e-mailadresse. Jeg gemmer disse oplysninger i 5 år hvorefter de slettes. Jeg følger retningslinjerne angående persondataforordningsloven.

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til andre, og jeg bruger dem ikke til udsendelse af nyhedsbreve, markedsføringsmateriale eller lignende.

 

Ophavsret

Jeg, Lotte Kjær, har designet og fremstillet alle strikprodukter som sælges i denne shop, og alle rettigheder tilhører mig. Alt er håndstrikket eller strikket på hånddrevne strikkemaskiner i små serier på eget værksted, der kan derfor være små variationer i leveringen i forhold til fotoet af produktet.

 

Spørgsmål

Jeg tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, gengivelse af farverne, jeg har gjort mit yderste for at ramme den rigtige farve.

Hvis du har nogle spørgsmål så send blot en mail til lk@lottekjaerdesign.dk og jeg vil svare dig hurtigst muligt.